Ventetiden

Ventetiden her i huset føles veldig lang, spesielt for de minste  i huset.
Så da må mor i huset finne på ting å gjøre.

Her en dag malte barna hvert sitt bilde, og de ble veldig finne. De skal få plass på rommet deres på hytta.

I dag har vi bakt lussekatter, for aller første gangen. De ble veldig gode må jeg si.

Vi alle gleder oss stort til å komme til Norge og på hytta.
Vi drar neste lørdag, og barna kan nesten ikke vente. De er veldig urolig for tiden, og vi kommer opp i mange frustrerte episoder. Det blir litt konflikter og div, og det vil man egentlig ha nå før jul.
Så da må vi som voksne bare bite tennene sammen litt og telle til 10, fordi vi vet at det er bare fordi de kan nesten ikke vente til vi drar.
Som sønnen i huset sier " jeg kan nesten ikke vente mer". Da skjønner man at det ligger mye spenning i den lille kroppen, og den må komme ut litt. Da kan man tro at han har fått lopper i blodet. Han er egentlig en rolig fyr, men i de seneste dagene har det gått litt opp og ned:-)

I morgen er det Lucia-feiring på skolen, og det er en stor happening her i huset. Begge barna gleder seg, og i år skal vi gjøre det sammen med de svenske og danske barna på skolen. Benedikte har hvit lang lucia kjole, rødt bånd og lyskrone. Henrik skal være nisse i bunad. Den svenske varianten av lucatog inneholder alt fra luciaer, stjernegutter, tomter og pepperkakegubber.

Så nå må pakkingen til Norge starte, og det er like vanskelig hver gang.
Her er det 5 pluss grader og barna har ikke startet med strømpebukser ennå. Så det er en utfordring å forestille seg at der vi skal er det rundt -15 til -20 grader. Men vi må bare prøve.

-trine

Kommentarer

Populære innlegg